Beauty studio enjoy 

 Jouw Schoonheidssalon,       browbar en Visagie studio            in Hoofddorp!

Een gezichtsbehandeling reinigt, voedt en zorgt voor verbeterde elasticiteit van de huid. Met een gezichtsbehandeling zorg je ervoor dat de huid van je gezicht gezond en verzorgd blijft. Bij Beauty Studio ENJOY kan je terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen voor elk huidtype. Een gezichtsbehandeling is een behandeling waarin het decolleté, hals en gelaat wordt gereinigd, verzorgd en gevoed. Door te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en jouw gezicht van de juiste voeding te voorzien, wordt een gezonde en goed gehydrateerde huid bevorderd.

Bij een gezichtsbehandeling wordt er rekening gehouden met jouw specifieke huidbehoeftes. Daarom gebruik ik producten aangepast op jouw huidtype.

Beauty Studio ENJOY biedt diverse gezichtsbehandelingen, die uiteraard ook afgestemd kunnen worden op jouw specifieke wensen zoals bij acne, couperose, rimpelvorming, een droge huid of een huid met overbeharing.

 

Naar keuze kunnen er modules worden toegevoegd zoals harsen van de bovenlip, verven van de wimpers en/of wenkbrauwen enz.
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram